Воблери Съдържа 10 продукта.

Показване на 1 - 10 от 10 артикула
  • Dankraft е ръчно изработен воблер от балса на сръбската марка Dankraft Lures. Моделът е създаден специално за риболов на пъстърва и кефал в река. При равномерна проводка стои стабилно дори и в по-силно течение. 

  • Zara by Dankraf Lures е сръбска ръчно изработена примамка, специално проектирана за риболов на костур.При водене с по-висока скорост, примамката се държи като уокър, изплувайки и подскачайки по повърхността на водата, което влудява костурите в момент, в който са близо до повърхността, преследвайки малки рибки.

  • Salmo Wave е специално проектирана за достигане на далечни дистанции при замятания и риболов на хищници в плитчините. Работи безотказно с всички познати спининг техники, както и с джъркинг, а също така може да бъде използвана и като туич или кранк примамка. 

  • Воблерите от серията Vantage 8601 на Formax са мултифункционални. Тяхната гърбава форма и масивна човка ги правят идеални за реки със силно течение. Движенията им са леки, с ефективни поклащания наляво и надясно. Изработени са с две тройни куки на VMC. Прекрасен избор за риболов на пъстърва, кефал и костур.

  • Воблерите от серията Vantage 8602 на Formax са мултифункционални. Тяхната гърбава форма и масивна човка ги правят идеални за реки със силно течение. Движенията им са леки, с ефективни поклащания наляво и надясно. Изработени са с две тройни куки на VMC. Прекрасен избор за риболов на пъстърва, кефал и костур.

  • Salmo Wave е специално проектирана за достигане на далечни дистанции при замятания и риболов на хищници в плитчините. Работи безотказно с всички познати спининг техники, както и с джъркинг, а също така може да бъде използвана и като туич или кранк примамка. 

  • Воблерите от серията Vantage Chub Crank на Formax са специално създадени за риболов в река. Имат атрактивна игра и топчесто тяло със сачми в него, което при съпротивление с водата възпроизвежда дразнещ звук и предизвиква атака от страна на хищниците. Изработени са с две тройни куки на VMC. Прекрасен избор за риболов на кефал, пъстърва и костур.

  • Jigwobbler е новаторска примамка, съчетаваща в себе си играта на воблер и тежестта на джиг примамка. Съставена е от оловна глава с прикрепено към нея тяло на воблер. С Jigwobbler може да ловите там, където не сте могли с другите примамки до сега. Оловната глава помага за замятане на голямa дистанция с лекота. 

  • Jigwobbler е новаторска примамка, съчетаваща в себе си играта на воблер и тежестта на джиг примамка. Съставена е от оловна глава с прикрепено към нея тяло на воблер.С Jigwobbler може да ловите там, където не сте могли с другите примамки до сега. Оловната глава помага за замятане на голямa дистанция с лекота. 

  • Jigwobbler е новаторска примамка, съчетаваща в себе си играта на воблер и тежестта на джиг примамка. Съставена е от оловна глава с прикрепено към нея тяло на воблер. С Jigwobbler може да ловите там, където не сте могли с другите примамки до сега. Оловната глава помага за замятане на голямa дистанция с лекота. 

Показване на 1 - 10 от 10 артикула

Филтър

Наличност
Състояние