Курс по връзване на мухи - 1 час Преглед отблизо

Курс по връзване на мухи - 1 час

Нов продукт

Индивидуални курсове по връзване на мухи за начинаещи.

 За повече информация относно часове за записване, тук

Магазин Akulata Fly Fishing предлага на своите клиенти индивидуални курсове по връзване на мухи за начинаещи.
    Ако никога не сте връзвали мухи, но имате желанието да започнете, ако вече сте го направили, но ви се струва трудно да продължите сами, може да се запишете на курс при нас. 

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

15,00 лв

Повече информация

В него ще се постараем да ви предадем всички необходими начални знания за това, как сами да връзвате основни модели сухи мухи, мокри мухи, нимфи и стримери.  

По време на курса ще ви запознаем с различните видове материали, подходящи за връзване на някои от най-популярните мухи за риболов, с което ще ви спестим доста време и пари. Използваните инстурменти и материали за връзване по време на курса ще ви бъдат подсигурени от нас безплатно.
     Ако вече сте започнали да връзвате мухи сами и имате натрупани начални знания за това, но срещате затруднение при конкретни модели мухи, може по време на курса да акцентираме само върху тях.
    Място на провеждане: Курсовете се провеждат в гр. София.

    Дни на провеждане - Събота от 15:00ч. или в делничен ден, който предварително ще уточним.

    Цената на курса е 15 лв. на час (астрономически), като всеки трети отделен час е безплатен.

    Не забравяйте, че тези курсове са за начинаещи. Информацията, която ще ви бъде предложена на тях ще бъде една достатъчно стабилна основа при връзването на мухи, която ще може да развивате след това сами. Това до къде ще стигнете до голяма степен ще зависи от самите вас, от вашето желание, упоритост, постоянство и талант.

Курсовете по връзване на мухи на магазин Akulata Fly Fishing се водят от Радослав Кискинов - Акулата, чиито модели мухи са добили световна популярност. Повече за него може да научите от страницата www.akulata.com.
    За повече информация относно часове за записване, тук.