BFC Discovery HPS Fly Rod 9' class 4 4pc

Нов продукт

Новата серия мухарки Discovery на BFC HPS / High Performance & Speed / е създадена специално за българските мухари и отговаря на всички изисквания на риболовците, спецификата на нашите реки и начините на риболов.

Повече детайли

1 Артикул

Внимание: Последни наличности!

100,00 лв

Техническо описание

Вид риболов Мухарски риболов
Тегло 96 gr.
Дължина 2.40 m
Клас 3/4
Части 4

Повече информация

Discovery HPS е всичко, което би могъл да иска един начинаещ, а и по-напреднал риболовец на муха, който ще посещава до средно големи реки. Всяка от нашите въдици е създадена с така наречената XtraPower и компенсира не толкова прецизното замятане на начинаещите риболовци. Мухарката е с прогресивен строй, което ви позволява веднага след замятане на 4-6 метра да постигнете без проблем дистанция от 10-20 метра без това да се отрази на отличното полагане.

Алуминиевите макародържачи, които използваме в моделите на Discovery HPS допълнително подобряват баланса на мухарката.

Твърдите хромирани еднокраки водачи помагат за олекотяването и по-доброто изнизване на шнура. Броя им е увеличен с един повече в горната част на мухарката с цел по-равномерно натоварване на бланката, а от там се подобрява и прецизността на замятането. Изработени са от 100% 24T карбон и имат всички качества и дизайн на въдица от два-три пъти по-висок ценови клас. Плюшения разделен на четири калъф предпазва частите на мухарката от издраскване и нараняване. 

Дължина: 9' (2.74m)

Клас: 4

Части: 4

Тегло : 104 gr.