Carp Pro Q5 Преглед отблизо

Carp Pro Q5 Bait Alarm

Нов продукт

Carp Pro Q5 Bait Alarm e сигнализатор за шаран със стандартна батерия 9V.


Повече детайли

3 Артикула

Внимание: Последни наличности!

29,00 лв

Техническо описание

Вид риболов Риболов на шаран
Вид продукт Аксесоари

Повече информация

Q5 на Carp Pro има 3 отделни бутона за настройка съответно на - сила на звука, тон и чувствителност. Друга характерна екстра за тях е много ярката LED индикация, както и вградената функция за нощна светлина.

Имат няколко нива на регулация и съответно притежава фина настройка и на тон и на сила на звънене и на чувствителност. Уникалното при него е, че освен, че има различен сигнал, който индикира кълване или пропадане (връщане), това нещо на практика става и чрез светлинна индикация, т.е. когато имате кълване, светлините на индикатора отчитат кълването от долу нагоре. Когато имате т.нар. пропадане, светлинната индикация е обратна, т.е от горе надолу.

Звукът при пропадане и кълване е в зависимост от Вашата индивидуална настройка. Сензорът е с гумирано тяло, влагозащитен, външен говорител и червена светлинна индикация. Разполага с 6 различни нива на звук, 6 различни тона за индикиране и 6 нива на чувствителност.

Притежава специален жак за монтаж на суингер или хенгер (обтегач). 

 Основният бутон, в центъра на зумера, служи и за включване и за изключване. Това става чрез задържането му за около 2 секунди. 

- Модерен дизайн
- Функция против кражба
- Електронен безжичен индикатор от последно поколение - Различни цветови индикации
- Стандартна резба за монтаж
- Аларма за ниско ниво на батерията
- Устойчив на атмосферни влияния